Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Υπόθεση Αγραφιώτου: Αποκάλυψη - βόμβα για το δολοφόνο


Πολλοί θεώρησαν πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στις δολοφονίες Αγραφιώτου και Ζέμπερη και πως κατά κάποιο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους. Υπενθυμίζουμε πως η Ελευθερία Αγραφιώτου βρέθηκε κατακρεουργημένη και σεξουαλικά κακοποιημένη σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβαζ, που μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"  δεν υπήρξε ούτε μια ένδειξη  που να διασυνδέει τις δυο υποθέσεις.


Το γεγονός ότι ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη απεικονίζεται σε μια νέα φωτογραφία να περπατά πλυμένος και καθαρός σε ένα πάρκινγκ, δεν σχετίζεται με το φόνο της Αγραφιώτου:

"Ο άνθρωπος αυτός ζούσε έτσι. Ήταν σε πάρκινγκ γιατί βιοποριζόταν από τις κλοπές αυτοκινήτων. Το είχε ομολογήσει αυτός ο άνθρωπος ότι από εκεί ζούσε και λογικό είναι να βρίσκεται σε πάρκινγκ."

Η υπόθεση της Αγραφιώτου είναι εντελώς διαφορετική. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν συλλάβει τον δολοφόνο της Αγραφιώτου αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Ο συγκεκριμένος είναι μέσα στη φυλακή για άλλα αδικήματα, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να αποδείξουν τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Αγραφιώτου.

Η υπόθεση της δεν έχει «δέσει» και δεν πρόκειται να δέσει» τόνισε ο Γιώργος Καραϊβαζ, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: