Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Με μικροπροβλήματα άνοιξαν οι κάλπες - Γιαννίτσης: Όπου υπάρχουν αρρυθμίες, αντιμετωπίζονται

Άρχισε η πιο κρίσιμη εκλογική μάχη στη ιστορία της χώρας μετά τη Μεταπολίτευση από την οποία κρίνεται όχι μόνο η τύχη της χώρας αλλά και η πορεία ολόκληρης της Ευρωζώνης. Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 το πρωί και κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι τις 21:30 το βράδυ, όπως είπε ο υπουργός εσωτερικών. Ωστόσο οι κάλπες άνοιξαν με μικροπροβλήματα ενώ σε κάποιες περιοχές οι κάτοικοι απέχουν από τη διαδικασία.
Σε κάποια εκλογικά τμήματα υπήρξε καθυστέρηση προσέλευσης των δικαστικών αντιπροσώπων όπως στο 21ο εκλογικό τμήμα Πειραιά. Στο 24ο δημοτικό σχολείο Πειραια, στο τμήμα ετεροδημοτών, αντί για ψηφοδέλτια του Βόλου πήραν ψηφοδέλτια της Αχαϊας.

Πάντως, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού εσωτερικών όπου υπάρχουν αρρυθμίες, αυτές αντιμετωπίζονται. Οπως είπε ο κ. Γιαννίτσης, "στον Πύργο και τον Πειραιά όπου υπήρξαν καθυστερήσεις έχουν αντιμετωπιστεί και όλα πάνε καλά. Ο μηχανισμός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε όποιο θέμα προκύψει, πιστεύω οτι η διαδικασία θα είναι μαζική".



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: