Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Βίαζε τις ανιψιές του λέγοντάς πως το σπέρμα του ήταν θεραπευτικό

Μια από τις πιο πρωτοφανείς υποθέσεις παιδεραστίας φέρνει σήμερα στο φως η "Espresso". Επί τρία ολόκληρα χρόνια ένας 50χρονος άνδρας βίαζε την 16χρονη- σήμερα- ανιψιά του ενώ δε δίστασε να ασελγήσει και τελικά να βιάσει και τη μικρότερη αδερφή της. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο θείος των κοριτσιών έχοντας εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των παιδιών, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις λέγοντας μάλιστα στα ανήλικα κορίτσια ότι το σπέρμα του έχει θεραπευτικές ουσίες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής!
Ο εφιάλτης των κοριτσιών ξεκίνησε το 2008 με τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας η οποία ήταν τότε 13 ετών. Ο 50χρονος έφτανε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι συμμετέχει σε πρόγραμμα για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού προκειμένου να πείθει τη 13χρονη να του κάνει στοματικό έρωτα.

Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση.

Άκρως σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στο βούλευμα. "Ο κατηγορούμενος την κάθιζε στα γόνατά του και η παθούσα ανεχόταν θωπείες στο στήθος της και στα γεννητικά της όργανα προς ικανοποίηση της γεννετήσιας επιθυμίας του κατηγορουμένου".

Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 20 ετών κατά συγχώνευση χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.



Πηγή:  news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: