Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πυρ και μανία είναι οι Τούρκοι γιατροί με τον Ερντογάν για τις εκτρώσεις

Πυρ και μανία είναι οι Τούρκοι γιατροί με τον Ερντογάν για τις δηλώσεις του περί εκτρώσεων και καισαρικής τομής. Η Ιατρική Ένωση Τουρκίας (ΤΤΒ) εξέφρασε την ανησυχία της για τις δηλώσεις αυτές τονίζοντας ότι υπάρχει κίνδυνος από τους πολιτικούς να φαλκιδευτεί το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των γυναικών στο σώμα τους και το δικαίωμα τους να αποφασίζουν αν θα κάνουν έκτρωση. Επίσης η Ιατρική Ενωση υπογράμμισε ότι η καισαρική τομή κατά τον τοκετό συνιστά ιατρική μέθοδο και ότι είναι παράλογο να γίνονται πολιτικές δηλώσεις για μια ιατρική μέθοδο.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ερντογάν είχε τις προάλλες δηλώσει ότι οι εκτρώσεις είναι «έγκλημα», ενώ επανήλθε και υποστηρίζει πως οι εκτρώσεις είναι μια συνωμοσία δυνάμεων εναντίον του τουρκικού έθνους που επιθυμούν την πληθυσμιακή μείωση της Τουρκίας!.

« Οι εκτρώσεις είναι ένα κρυφό σχέδιο για να εξαφανιστεί το έθνος μας από την παγκόσμια σκηνή. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγία για να συνεχίζεται η πληθυσμιακή αύξηση του έθνους μας» δήλωσε ο κ. Ερντογάν που εδώ και χρόνια ζητά από κάθε τουρκική οικογένεια να κάνει τουλάχιστον 3 παιδιά.



Πηγή:  prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: