Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αυτοκτονία ανθυπασπιστή που είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία

Τέλος στη ζωή του έβαλε 34χρονος ανθυπασπιστής, ο οποίος είχε συλληφθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου. Ο 34χρονος, ο οποίος κρατούνταν σε κελί της Αερονομίας, κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας τα κορδόνια των παπουτσιών του. Ο ανθυπασπιστής, είχε συλληφθεί από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του 34χρονου στρατιωτικού έγινε καταγγελία από πατέρα 16χρονου για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ανήλικος, γι' αυτό αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία και ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και 79 DVD.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:

"Το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 και ώρα 07:30, ο 34χρονος κρατούμενος στην Αερονομία, Ανθυπασπιστής Κ.Μ. βρέθηκε απαγχονισμένος, εντός του χώρου κράτησης.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξερεύνηση του χώρου.

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος".



Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: