Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αχαϊα: Μετά τη βάπτιση, ο παππούς εκσφενδόνισε γλάστρα στη γειτόνισσα!

Με μία γλάστρα στο καπό του αυτοκινήτου της, πλήρωσε γειτόνισσα τα παράπονα που έκανε κατά τη διάρκεια βάπτισης στο νότιο διαμέρισμα της πόλης. Όλα αυτά επειδή κάποιος... είχε «κλείσει» την πόρτα του σπιτιού της με το αυτοκίνητό του! Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (26-05-2012), όταν μετά το μυστήριο, το ζευγάρι θέλησε να δεξιωθεί τους προσκεκλημένους του, στο σπίτι των παππούδων που διαθέτει μεγάλο κήπο. Γύρω στις 20.00 το βράδυ η άφιξη των προσκεκλημένων είχε ολοκληρωθεί, οι πρώτοι μεζέδες είχαν κάνει την εμφάνισή τους και όλοι απολάμβαναν το ποτό τους.
Η διάθεση των καλεσμένων ήταν ευχάριστη, ενώ η μουσική ακουγόταν δυνατά από τα ηχεία που είχαν στηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού. Κάποια στιγμή όμως εμφανίστηκε μια εξαγριωμένη γειτόνισσα, που ζητούσε να μάθει ποιος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της.

Οι συγγενείς του νεοφώτιστου, άρχισαν να αναζητούν τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο κόσμος όμως ήταν αρκετός, προφανώς δεν υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση για να βγάλουν ανακοίνωση κι έτσι υπήρξε καθυστέρηση στην όλη διαδικασία «ανεύρεσης» του οδηγού.

Φαίνεται πως η γειτόνισσα δεν άντεξε να περιμένει άλλο και αποφάσισε να «δράσει»! Μπήκε στο δικό της όχημα και το στάθμευσε ακριβώς μπροστά από την πόρτα του οικοπέδου του γείτονά της! Αποτέλεσμα; Να μην μπορεί κανένας από τους προσκεκλημένους να φύγει!

Οι πρώτοι από τους καλεσμένους που ήθελαν να αποχωρήσουν, ειδοποίησαν τον παππού του νεοφώτιστου ο οποίος φώναξε την γειτόνισσά του παρακαλώντας την να απομακρύνει το όχημα! Εκείνη όμως... το κράταγε «μανιάτικο»! Η μια κουβέντα έφερνε την άλλη, και κάποια στιγμή η γυναίκα ξεστόμισε μια «βαριά προσβολή» για τον γείτονά της! 

Τότε ο παππούς άρπαξε μία μεγάλη γλάστρα και την εκσφενδόνισε στο καπό του αυτοκινήτου της! Σύμφωνα με το dete.gr, για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός στη γειτονιά. 

Η ζημιά που προκλήθηκε ήταν μεγάλη, όμως οι δύο γείτονες δεν αλληλομηνύθηκαν! Φαίνεται πως η παρεξήγηση έληξε μετά από συμφωνία και των δύο να πληρωθεί η ζημιά στο καπό!



Πηγή:  newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: