Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ένας νέος Κώστας Καραμανλής υποψήφιος στις Σέρρες

Στην τοποθέτηση ενός Κώστα Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο των Σερρών, προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κάτι που ήδη έχει ήδη προκαλέσει τεράστιες συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος. Σαφώς και δεν πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, αλλά για τον συνονόματο ξάδελφό του, γιο του Αχιλλέα Καραμανλή νυν αντιπροέδρου του Ιδρύματος, Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Καραμανλής είναι αδελφός του Αλέκου Καραμανλή, ο οποίος είναι και πατέρας του πρώην πρωθυπουργού. 
Ο πρώτος ξάδελφος λοιπόν του πρώην πρωθυπουργού τέθηκε στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου του νομού Σερρών, που αποτελεί γενέτειρα του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή. 

Ο νεότερος στην πολιτική Κώστας Καραμανλής έχει μείνει χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολούνταν με την οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία, αλλά και την έδρα Κωνσταντίνου Καραμανλή-Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts.


Πηγή:  newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: