Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Επίσκεψη των Ηπειρωτών Παγκόσμιων Πρωταθλητών Κωπηλασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου

Τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού – Αθλητισμού και Παιδείας  κ. Παντελή Κολόκα, επισκέφτηκαν σήμερα οι Ηπειρώτες παγκόσμιοι πρωταθλητές κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης, οι οποίοι και τους  ευχαρίστησαν για την ηθική υποστήριξη της Περιφέρειας,  ενόψει της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.  Ο Περιφερειάρχης τους συνεχάρη για τις συνεχόμενες επιτυχίες τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, τονίζοντας ότι αποτελούν παράδειγμα για όλους και ειδικότερα για τους νέους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Περιφέρεια  θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους, αξιοποιώντας παράλληλα την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για την προβολή της Ηπείρου.

Τους αθλητές συνεχάρη και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Κολόκας, τονίζοντας ότι η σκέψη μας είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες αθλητές και ιδιαίτερα στους Ηπειρώτες που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς, προσθέτοντας ότι μεγαλύτερη αξία έχει για τους αθλητές η στήριξη τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και όχι στα επινίκιά τους.
 
Οι αθλητές πρόσφεραν σε Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη, ως αναμνηστικό δώρο από μια μινιατούρα της βάρκας με την οποία αγωνίζονται στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: