Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Κατηγορούνται για την δολοφονία των 6 από τα 17 παιδιά τους!

Ύποπτοι για τον φόνο των 6 από τα 17 ανήλικα παιδιά τους, είναι δύο γονείς από τη Βρετανία. Ο 55χρονος πατέρας, Μικ Φίλποτ (Mick Philpott), και η 31χρονη σύζυγός του Μέριντ (Mairead) ανακρίνονται επίμονα από τις αστυνομικές αρχές του Ντέρμπι -στην κεντρική Αγγλία- καθώς θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τον φρικτό θάνατο που βρήκαν τα έξι από τα 17 παιδιά τους, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι τους. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, οι δυο τους εμφανίστηκαν συντετριμμένοι σε συνέντευξη Τύπου, όπου οι αστυνομικοί ανακοίνωσαν πως η φωτιά ξεκίνησε από το γραμματοκιβώτιο της οικογένειας που ήταν λουσμένο με βενζίνη. Δεν έπεισαν όμως τις αστυνομικές αρχές.
"Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν κρίσιμες πληροφορίες αλλά ακόμη δεν έχουν μιλήσει στην αστυνομία. Έχουν την προσωπική μου διαβεβαίωση πως δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους αν δεν το επιθυμούν. Οι πρόσφατες συλλήψεις είναι απλώς ένα βήμα προς την επίλυση της υπόθεσης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός, Στιβ Κότεριλ (Steve Cotterill).

Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή επιφύλαξη για τον ρόλο του πατέρα στην τραγική αυτή υπόθεση, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που διψούσε για δημοσιότητα και έδινε συχνά συνεντεύξεις σε εφημερίδες.

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ζήτησε να του παραχωρηθεί από το κράτος ένα μεγαλύτερο, ασφαλέστερο, σπίτι για την οικογένειά του, δηλαδή για τον ίδιο, τη σύζυγό του, την ερωμένη του και τα 17 παιδιά τους!

Το 2006 δε, άφησε και τις δύο συντρόφους του έγκυες στο ίδιο σπίτι...





Πηγή: radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: