Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Καμμένος σε Τσίπρα: Διαφωνούμε για Σκόπια, μετανάστες και δεν βγαίνουν τα κουκιά - Πληροφορίες της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως ο Βενιζέλος "μετανόησε"

Σε ένα απίστευτα δαιδαλώδες πολιτικό σκηνικό το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Τσίπρας θα συνεχίσει τις επαφές του στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης, με αυτό το ενδεχόμενο όμως να φαντάζει εξωπραγματικό, καθώς ο κ. Τσίπρας εμμένει στη ρητορική εναντίον Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.  Νέα δεδομένα υπάρχουν και για την επιστολή του κ. Τσίπρα προς την Ε.Ε. η οποία τελικά δεν έχει σταλεί καθώς η Κουμουνδούρου έχει πληροφορίες ότι ο κ. Βενιζέλος σκοπεύει να δηλώσει ότι δεν θα στηρίξει τις δεσμεύσεις του Μνημονίου και θα συνυπογράψει με τον κ. Τσίπρα αυτό το γεγονός μαζί με τον κ. Τσίπρα. 
Η πρώτη συνάντηση αναμένεται σε λίγα λεπτά με τον κ. Καμμένο ως πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον κ. Καμμένο να ταυτίζεται με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη δήλωση μετάνοιας. Ωστόσο, ως πιο σκληροπυρηνικός μιλώντας στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ζήτησε από τους βουλευτές να ζητήσουν τις παραιτήσεις των πολιτικών αρχηγών που υπέγραψαν τις επιστολές προς τους ευρωπαίους εταίρους.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: