Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΟΧΙ από Τσίπρα στην Οικουμενική - Οδηγούν την χώρα πάλι στις κάλπες! - Πλήρες αδιέξοδο από ηγέτες κατώτερους των περιστάσεων

Η χώρα οδηγείται και πάλι στις κάλπες. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραδίδει αύριο στις 13.00 το μεσημέρι την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κάρολο Παπούλια, χωρίς να έχει καταφέρει να βρει κοινό τόπο με τα άλλα κόμματα για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο. H συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν άκαρπη.
Βγαίνοντας από την συνάντηση ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είπε: 

"Θέλω να επισημάνω ότι την άρνηση σε αυτή την πρόταση δεν την δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Την έχει δώσει από το βράδυ της Κυριακής ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του και ο κ.Βενιζέλος και ο κ.Σαμαράς είναι απολύτως συνεπείς με την υπογραφή τους στο Μνημόνιο.
Δεν έχουν καταλάβει το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κ.Σαμαράς γίνεται κουραστικός και χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποίησε εναντίον του κ.Παπανδρέου. Όμως ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση. Το μόνο που θα ήθελα να του υπενθυμίσω είναι ότι οι δικοί μας συνομιλητές και ομοιδεάτες στην Ευρώπη στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας και του ελληνικου λαου.
Ας αφησει αυτή την καραμέλα περί δραχμής γιατι την εχουν χρησιμοποιήσει άλλοι και έχει λιώσει.
Μετά την χθεσινή μετατόπιση του Φώτη Κουβέλη και την ευθυγράμμιση με τον Βενιζέλο είχαμε σήμερα και την ευθυγράμμιση σαμαρά. Εχουμε μια κοινή γραμμή τριών κομμάτων που ζητούν κυβέρνηση με αριστερό άλλοθι."



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: