Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει από την πείνα

Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το πτώμα ενός δεκάχρονου αγοριού που αγνοείτο εδώ και έναν χρόνο. Οι αστυνομικές αρχές έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη σε μία αγροτική περιοχή στο Ντάλας των Η.Π.Α. και το Υπουργείο Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκει στον Τζόναθαν Ράμσεϊ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το 2011. Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, οι υποψίες έπεσαν πάνω στους γονείς του αγοριού, για την ακρίβεια στον πατέρα και τη θετή του μητέρα, που, όπως φαίνεται, το άφησαν να πεθάνει από ασιτία.
Πρόκειται για μια πραγματικά ανατριχιαστική υπόθεση, καθώς ο μικρός Τζόναθαν εξαναγκαζόταν από τους γονείς του να τρώει μόνο ψωμί και να πίνει νερό και πολύ σπάνια λίγο γάλα, ενώ ήταν έγκλειστος στην κρεβατοκάμαρά του τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Το παιδί, με το πέρασμα του χρόνου, δεν ήταν σε θέση να περπατήσει και αναγκαζόταν να τρέφεται με τα ίδια του τα περιττώματα!

Μόλις πέθανε, οι γονείς-τέρατα τον έβαλαν μέσα σε έναν υπνόσακο, φορώντας του μάλιστα, όπως παραδέχθηκαν, «την αγαπημένη του μπλούζα», και τον εγκατέλειψαν σε δασική περιοχή. Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα του μικρού αγοριού και οι δύο γονείς βρίσκονται σήμερα στη φυλακή, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.




Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: