Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αστυνομικοί βλέπουν υποχρεωτικά δεκάδες ταινίες πορνό την ημέρα!

Αφορμή είναι ο νέος νόμος που υποχρεώνει τις εταιρίες παραγωγής πορνό με έδρα την Καλιφόρνια να χρησιμοποιούν προφυλακτικά κατά το γύρισμα των σκηνών. Έτσι, οι αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι να παρακολουθούν όλο το πορνογραφικό υλικό ώστε να διασφαλίσουν ότι ο νόμος εφαρμόζεται. Προφανώς ο συγκεκριμένος νόμος έχει γίνει εφιάλτης για τους πορνο-παραγωγούς, καθώς όπως δηλώνουν «η ύπαρξη προφυλακτικού κάνει πιο απρόσωπη την εμπειρία για τον θεατή». Πρόβαλαν κατά λάθος πορνό σε ειδησεογραφική εκπομπή!

Σκληρό ομοφιλοφυλικό πορνό προβλήθηκε κατά λάθος στον αέρα κατά τη διάρκεια ειδησεογραφικής εκπομπής καναδικού καναλιού.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα οπότε και οι θεατές είδαν στους δέκτες τους σκηνές για τις οποίες θα έπρεπε να υπάρχει η κόκκινη σήμανση με το Χ δεδομένου πως ήταν άκρως ακατάλληλο θέαμα για ανηλίκους.

Ο αντιπρόεδρος του σταθμού ζήτησε δημοσίως συγγνώμη ενώ εξήγησε πως επρόκειτο για λάθος κατά τη διάρκεια επισκευής κομμένων καλωδίων.

«Ζητούμε συγγνώμη. Ξέρουμε πως τις ειδήσεις τις παρακολουθούν παιδιά και άνθρωποι που δε θα ήθελαν να αντικρύσουν τέτοιες σκηνές» είπε ο ίδιος.





Πηγή: typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: