Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΝΔ Αχαΐας: Λάθος να συμψηφίζονται οι ευθύνες στα μνημόνια - Προσπάθειες για συνάντηση Σαμαρά-δανειοληπτών Αχαϊκής

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα τα στελέχη της τοπικής ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου και Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, με αφορμή την κάθοδο στην Πάτρα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά τη Δευτέρα και την ομιλία του στις 19:00 στο Γήπεδο της Ε.Α.Π.. Όπως είπαν μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες προκειμένου να καταστεί δυνατή συνάντηση του κ. Σαμαρά με εκπροσώπους των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τράπεζας.

Κατά τα λοιπά ο κ. Μαυρομμάτης απεύθυνε για την συγκέντρωση της Δευτέρας Παναπατραϊκό και Πανδημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες, όχι μόνο τους φίλους και τους οπαδούς της ΝΔ. Επίσης απαντώντας στο thebest.gr για το τι απαντάει η ΝΔ στους πολίτες αναφορικά με την στάση της στο δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο και συνυπέγραψε, σχολίασε: Είναι λάθος να συμψηφίζονται οι ευθύνες της ΝΔ στα μνημόνια.

Η ΝΔ υποχρεώθηκε, με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης, να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο αφού ο κ. Παπανδρέου, ύποπτα διαβασμένα, μας έβαλε στο πρώτο μνημόνιο και άνοιξε την κερκόπορτα στην καταστροφή της χώρας». Από την πλευρά της η κυρία Αλεξοπούλου εξαπέλυσε επίθεση προς τα «μικρότερα» κόμματα λέγοντας:

«Επειδή ο δρόμος του λαϊκισμού είναι πολύ δημοφιλής, και αυτοί το ξέρουν, κερδοσκοπούν τόσο στην κρίση όσο και στην μιζέρια, τοκίζοντας την απελπισία του κόσμου.»

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει υπεύθυνα και με σκοπό την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της χώρας: «Αυτά μόνο η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς τα διασφαλίζουν και θα τα πραγματοποιήσουν με σχέδιο ευθύνη και αποφασιστικότητα.

Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα ισχυρή, κυβέρνηση με τα κατάλληλα πρόσωπα κάτι το οποίο είναι δική μας ευθύνη».



Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: