Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Άγριος καυγάς για τα κέντρα μεταναστών

"Αγεφύρωτη" παραμένει η διαφωνία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη για το ζήτημα της λειτουργίας του κέντρου φύλαξης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου, στη συνεδρίαση του οποίου, παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα, δεν τέθηκε το ζήτημα, απάντησε ότι "η υλοποίηση για την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου κέντρου προχωράει κανονικά και πριν από τις εκλογές θα εγκατασταθούν εκεί οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες".
Σε ερώτηση ότι ο κ. Βορίδης ισχυρίζεται ότι οι οικίσκοι είναι στην δική του αρμοδιότητα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε: "Ας πάει να τους πάρει".

Λίγο αργότερα όταν αυτή η συζήτηση μεταφέρθηκε στον κ. Βορίδη, εκείνος σχολίασε: "Δηλαδή αν πάνε φορτηγά να τους πάρουν θα έχουμε νταηλίκια;"

Ο υπουργός Υποδομών πρόσθεσε πάντως ότι η παραχώρηση των οικίσκων έγινε από τον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη με την προϋπόθεση ότι θα εκταμιευθεί ποσό 6 εκ ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: