Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γιάννενα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών - Βρέθηκε το αυτοκίνητο και 130 κιλά κάνναβης

Εντοπίστηκε το χθες το πρωί στην Χαραυγή Ιωαννίνων το αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι τα ξημερώματα είχαν πυροβολήσει με Καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών που θέλησαν να τους ελέγξουν. Μετά από έρευνες των αστυνομικών βρέθηκε το όχημα των δραστών το οποίο το πέταξαν σε γκρεμό στην Χαραυγή των Ιωαννίνων, ενώ κοντά στο σημείο βρέθηκαν 120 δέματα που περιείχαν 130 κιλά κάνναβης τα οποία άφησαν οι δράστες στο σημείο.
Εκτιμάται ότι οι δράστες, οι οποίοι πρέπει να είναι δύο, διέφυγαν με τα πόδια ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα τα ξημερώματα στο 50ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κακαβιάς, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικού ελέγχου του οχήματός τους, δεν σταμάτησαν και ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο συνοδηγός του οχήματος πυροβόλησε με το καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς αλλά οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν σε δασική περιοχή.

Οι έρευνες διεξάγονται από δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων και γειτονικών Αστυνομικών Διευθύνσεων, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.



Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: