Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ιωάννινα: Δριμεία επίθεση του Ν. Γκόντα για αμοιβές του Φ. Τσουμάνη


c_400_225_16185078_0___images_stories_epikaira_dimotiko-sumvoulio-21-3-2012-katoikoi1.jpg…για την σύζυγο του Δημάρχου αλλά και για την σύζυγο αντιδημάρχου που τοποθετήθηκε αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Δήμου

«Το θέμα του ΧΥΤΑ είναι σοβαρό, περιμένω απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Μπέγκα. Περιμένουμε να δούμε τις απαντήσεις σε ένα σοβαρό ζήτημα. Περιμένουμε να δούμε βέβαια και τις απαντήσεις για το προεδρικό διάταγμα της Λίμνης. Περιμένουμε να δούμε, τι παρεμβάσεις έγιναν από το Δήμο. Δεν έμεινε χρόνος στο Δήμαρχο να ασχοληθεί με τα προβλήματα του δήμου αφού με τις καταγγελιομανίες του κατά της τότε δημοτικής αρχής έχει ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου. Συνεχίζεται το κατάντημα με καταγελιομανίες κατά συμπολιτών, κατά δημοτικών συμβούλων των τελευταίων δεκαπέντε ετών, για ένα θέμα των ενοικίων του δήμου για το κληροδότημα, αν πληρώθηκαν με καθυστέρηση  ή όχι. Αν τα έργα  πληρώθηκαν ή όχι. Αυτή η ασύστολη ποινικοποίηση έχει μολύνει τους πάντες. Είναι ντροπή πραγματικά.

Κατανοούμε και αντιλαμβανόμαστε πως η ανικανότητα της δημοτικής αρχής που χάνει κάθε ευκαιρία οδηγούν σε τέτοιου είδους σπασμωδικές κινήσεις. Το μόνο που κάνει η δημοτική αρχή είναι να οικειοποιηθεί τα δικά μας έργα. Είναι ντροπή να βρίσκεται ο νυν δήμαρχος με την σύζυγό του στα δικαστήρια για υποθέσεις του Δήμου. Είναι δυνατόν σύζυγος του αντιδημάρχου να αναλαμβάνει αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του δήμου; Σε μια εποχή που o δήμος Ιωαννιτών έκοψε  τα συσσίτια ενώ λαμβάνει μισθό ο κος Τσουμανης 2000 ευρώ αλλά και λίγα λιγότερα ο αντιπρόεδρος. Σε κάθε περίπτωση απλά καθημερινά προβλήματα των  φυλακών, των δημοτών, καταπατήσεις οικοπέδων του δήμου έχουν μείνει πίσω επειδή η δημοτική αρχή ασχολείται με την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου.».

Πηγή: firmani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: