Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο η παρουσίαση βιβλίου του στρατιωτικού εν αποστρατεία Δημήτρη Αρβανίτη " Έρωτας και Πολιτική"


Έγινε στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο η παρουσίαση βιβλίου του στρατιωτικού εν αποστρατεία Δημήτρη Αρβανίτη  " Έρωτας και Πολιτική" από τις δημοσιογράφους και πρώην βουλευτές Σοφία Βούλτεψη και Νατάσα Ράγιου, τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων Θανάση Παλιούρα, τον πρόεδρο της Ξ.Ε.ΛΟ.Τ(Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης) Μπάμπη Τσελεπή και τον πολιτικό επιστήμονα  Νίκο Ναούμη. Παρέστησαν μεταξύ άλλων  ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην Βουλευτής Γιώργος Αλεξόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Ασημάκης Φωτόπουλος, Έλενα Μάντζου - Κοτρολού, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κώστας Ρόκκος, ο δήμαρχος  Ακτίου – Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι  πολιτικά στελέχη του νομού και πλήθος κόσμου.


Λέει ο συγγραφέας για το βιβλίο του:
"Είναι ένα βιβλίο κύρια για τη πολιτική. Όμως, ποιος ασχολείται σήμερα με τη πολιτική; Ένας μικρός αριθμός ατόμων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων το κάνουν για να βρίσουν, να κυνηγήσουν, να λοιδορήσουν. Κατά συνέπεια ένα βιβλίο για τη πολιτική θα ήταν καταδικασμένο στην αποτυχία. Γι αυτό ακολουθώντας τη συνταγή των διαφημιστών οι οποίοι λένε ότι το αίμα και το σπέρμα πουλάει, έγραψα τέσσερις ιστορίες προδομένων ερώτων με διπλωμάτες, επιχειρηματίες,  κατασκόπους, δολοφονίες, μαφία αλλά και πούρα Αβάνας, πολιτικούς, μοντέλα, ηθοποιούς  αλλά και περιστρεφόμενους δερβίσηδες, Νεφερτίτες και πριμαντόνες. Το θέμα είναι ότι αυτές οι ιστορίες είναι περίπου πραγματικές γιατί τις πλέον ενδιαφέρουσες ιστορίες τις γράφει η ίδια η ζωή..."

Πηγή: culturegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: