Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Βίντεο ντοκουμέντο «δείχνει» αυτοκτονία – Νέα ανατροπή στο θρίλερ


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Την ώρα που η οικογένειά της επιμένει ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους για να το αποδείξει, ένα νέο στοιχείο δείχνει να ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας.Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης γυναίκας έχουν στη διάθεσή τους ένα βίντεο ντοκουμέντο. Στο βίντεο αυτό φαίνεται η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.


Στη συνέχεια φεύγει από κει και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα ήταν «λουσμένη» με πετρέλαιο και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με το εύφλεκτο υλικό. Παράλληλα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για αυτοκτονία, ο θάνατός της οφείλεται σε εισπνοή μεγάλης ποσότητας δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου.

Υπέρ της αυτοκτονίας συνηγορούν και η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην προσωπική της ζωή. Κι αυτό καθώς ο δεσμός της δεν είχε αίσιο τέλος. Επιπλέον το σενάριο της αυτοχειρίας ενισχύουν και τα δύο μηνύματα που έστειλε στον πρώην σύντροφό της. Στα μηνύματα αυτά τον αποχαιρετούσε και του έλεγε ότι θα τα πουν στην άλλη ζωή.

Σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει και άλλη μια σειρά στοιχείων που οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε, ωστόσο δεν χαρακτηρίζει ακόμα την αιτία θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: