Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η Βυζαντινή σημαία ενόχλησε τους Τούρκους – “Ναυμαχία” με ελληνική κανονιοφόρο

Ο “Μαχητής” άναψε φωτιές στην Άγκυρα. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έκανε την εμφάνισή της με υψωμένη τη σημαία του Βυζαντίου κοντά στη Σμύρνη.Η διέλευση του “Μαχητή” σήμανε συναγερμό τόσο στις τουρκικές δυνάμεις όσο όμως και στα καθεστωτικά μέσα που αμέσως ανέβασαν φωτογραφίες με το ελληνικό πολεμικό να φέρει πλάι στην ελληνική σημαία και αυτή του Βυζαντίου.



Μάλιστα τα τουρκικά μέσα μιλούν για μια ενέργεια που έγινε μια μέρα μετά την ρίψη στεφάνου στο σημείο πτώσης του ελληνικού ελικοπτέρου στα Ίμια από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενέργεια η οποία θεωρείται επίσης προκλητική.

Η εμφάνιση του ελληνικού πολεμικού σήμανε τέτοιο συναγερμό που αμέσως τουρκικά σκάφη προσέγγισαν με στόχο να το εμποδίσουν.

Γίνεται μάλιστα αναφορά σε παρενόχληση των τουρκικών μέσων από την ελληνική κανονιοφόρο, ωστόσο ο… μοντέρ ξέχασε να συμπεριλάβει πλάνα από το περιστατικό!

Μαχητής σημαία
Αντίθετα υπάρχουν πλάνα και φωτογραφίες από την περιοχή των Ιμίων ενώ κατά πάγια τακτική των Τούρκων επισημαίνεται ότι το ελληνικό πλοίο “εκδιώχθηκε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: