Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της χούντας και τρελαμένοι με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα έδωσαν τον τόνο

Να υποβαθμίσει το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία επιχείρησε με ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αρχικά αποδεχόμενος την εκτίμηση της αστυνομίας για 90.000 διαδηλωτές υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με τα συλλαλητήρια του 1992. Στη συνέχεια τόνισε ότι αν και συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, εντούτοις για τον ίδιο τον τόνο έδωσαν  «νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Ανθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια "σοβαρή Ακροδεξιά "με φαήλους ,σαμαράδες, γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου "ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις " με μια λογική τύπου "που είναι ένας λοχίας να μας σώσει"».


Επιχειρεί, δε, να καθησυχάσει ότι η κυβέρνηση «θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο "αλυτρωτισμού". Η αριστερά είναι πατριωτική δύναμη και το έχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδώ και πολλές δεκαετίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: