Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία στα Ιωάννινα: «Νωρίς να πούμε αν πρόκειται για αυτοχειρία ή έγκλημα», λέει ο ιατροδικαστής


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κατερίνης από τον ξαφνικό θάνατο του 21χρονου Θανάση που βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος μέσα στο διαμέρισμά του στα Γιάννενα, όπου σπούδαζε.Σύμφωνα με πληροφορίες  τον άτυχο φοιτητή βρήκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον οποίο ειδοποίησε ο πατέρας του νεαρού ο οποίος δεν είχε επικοινωνία με τον γιο του τις τελευταίες δέκα ημέρες.Ο ιατροδικαστής κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, μιλώντας στο protothema.gr  εξήγησε πως είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα.  


«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το πόρισμα. Είναι όλα σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και πρέπει να καταλήξουμε σε κάποιο πόρισμα πριν πούμε το οτιδήποτε. Το  σίγουρο είναι ότι το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο σε σωλήνα αποχέτευσης στο διαμέρισμά του», είπε.
«Δεν ξέρω τι μπορεί να του συνέβη», λέει η μητέρα του

Συντετριμμένοι οι γονείς του 21χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο γιος τους έχει πεθάνει. «"Ήταν ένα γλυκό κι ευγενικό παιδί που σπούδαζε στο τρίτο έτος, στο τμήμα φιλολογίας , δεν ξέρω τι μπορεί να του συνέβη " αρκέστηκε να πει η μητέρα του Θανάση.

Ο 21χρονος σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο τμήμα  Φιλολογίας στο τρίτο έτος. Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας, στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε ο 21χρονος, μαζί με κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν απαγχονισμένο.

Ο ιδιοκτήτης πήγε στο διαμέρισμα ύστερα από τηλεφώνημα του πατέρα του 21χρονου ο οποίος είχε να μιλήσει με το παιδί του τουλάχιστον δέκα ημέρες. 

Το γεγονός πως ο γιος του δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις, ούτε είχε κάποια επικοινωνία μαζί του, έκαναν τον πατέρα, αλλά και τη μητέρα του 21χρονου να ανησυχήσουν. 

Οι φόβοι τους, πως το παιδί τους έχει πάθει κάτι κακό επαληθεύτηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο.  

Προβληματισμένοι από το ξαφνικό χαμό του 21χρονου  φοιτητή είναι οι φίλοι και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο οποίο φοιτούσε τα τελευταία τρία χρόνια, ο αγαπημένος τους Θανάσης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: