Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σε μαρτυρία για «έντονο καυγά» της 44χρονης με δύο άτομα εστιάζουν οι Αρχές


Με αγωνία περιμένουν από μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα παιδιά και ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη. Παρόλο που συνήθως τα αποτελέσματα τέτοιων εξετάσεων μπορεί να κάνουν και περισσότερο από μήνα για να βγουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα επισπευσθούν μιας και η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή.Η οικογένεια που πιστεύει ότι ο άνθρωπός τους δολοφονήθηκε περιμένει για να μάθει με τις τοξικολογικές  εξετάσεις εάν η Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο που να την είχε σε καταστολή.  


Την ίδια ώρα η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου όπως είπε στο protothema.gr ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας κ. Βασίλης Ταουξής.

«Έφυγε η δικογραφία με κατεπείγουσα εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αγρινίου και ήδη έχει δώσει εντολή να επισπευτούν οι διαδικασίες   στα μέτρα του επιστημονικώς δυνατού και εφικτού ώστε τα αποτελέσματα από τη  τοξικολογική έρευνα, τις συνακόλουθες καλλιέργειες που πρέπει να γίνουν να πραγματοποιηθούν και να τελειώσουν εκτός σειράς και κατά απόλυτη προτεραιότητα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο αρκετοί συγχωριανοί, συγγενείς και φίλοι της Ειρήνης Λαγούδη έχουν περάσει το κατώφλι της αστυνομίας για να καταθέσουν σχετικά, αλλά όλοι έχουν αρνηθεί την εμπλοκή τους στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης γυναίκας.  

«Παράλληλα η έρευνα των στοιχείων και των προσώπων που αποτελούσαν το φιλικό της περίγυρο και που την είδαν τις δύο τελευταίες μέρες της ζωής της έχουν τεθεί υπό το μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας, λαμβάνονται καταθέσεις και ζητούν από τους κατοίκους τόσο της Κατοχής όσο και της ευρύτερης περιοχής , οποιοσδήποτε έχει δει και έχει πέσει κάτι στην αντίληψή του χρήσιμο για την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση να αποταθεί στην αστυνομία και στην εισαγγελία. Μέχρι τώρα όλοι όσοι εκλήθησαν από την αστυνομία να καταθέσουν αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή τους στα αίτια θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη» εξήγησε ο κ. Ταουξής.

Η υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει κάνει αρκετά στόματα από την περιοχή να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν στην αστυνομία. Μάλιστα μια μαρτυρία ενός άνδρα, που υποστήριξε στην αστυνομία πως είδε την ημέρα της εξαφάνισης, ανήμερα των Φώτων, την Ειρήνη Λαγούδη να καυγαδίζει έντονα με δυο άτομα στην περιοχή του Λούρου ποταμού, έχει μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών. 

Συγκεκριμένα ο άνδρας αυτός είπε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν ότι παρατήρησε μια εχθρική συμπεριφορά των δυο ατόμων απέναντι στην 44χρονη με την οποία αρχικά είχαν έντονη λογομαχία και στη συνέχεια καυγά στην περιοχή όπου λίγες ημέρες μετά βρέθηκε νεκρή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: