Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παράλογες κλήσεις στην αστυνομία τις μέρες των Χριστουγέννων

Τα είδαν και τα άκουσαν όλα οι τηλεφωνήτριες στην Άμεση Δράση στη Μ. Βρετανία τις ημέρες των Χριστουγέννων καθώς πανικόβλητοι πολίτες ζητούσαν τη συνδρομή του προσωπικού ασφαλείας για λόγους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Άνδρας από την περιοχή του Μάντσεστερ κάλεσε την Παραμονή των Χριστουγέννων ασθενοφόρο προκειμένου να του… αποσυμφορήσουν την τουαλέτα…
Στα επείγοντα κατεγράφη και κλήση όπου «ασθενής» παραπονέθηκε για τον πονόδοντό του, ενώ γυναίκα κάλεσε επειγόντως βοήθεια επειδή μία μπατονέτα… φράκαρε στο αυτί της!

Άλλη μία κατεπείγουσα κλήση αφορούσε τη φαγούρα που είχε ένας άνδρας στο μάτι του, ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε τρεις ολόκληρες εβδομάδες, αλλά θυμήθηκε να γκρινιάξει την Παραμονή Της Γέννησης.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, άνδρας κάλεσε τα Επείγοντα γιατί είχε εντοπίσει έναν σκύλο σε κίνδυνο στην άκρη του ποταμού και ήθελε να μάθει αν οι νοσηλευτές μπορούσαν να το διασώσουν. 

Σκοπός της δημοσίευσης των αντίστοιχων τηλεφωνημάτων ήταν ώστε η ΆμεσηΔράση να επισημάνει πως πρέπει να σταματήσουν οι φάρσες ώστε να είναι διαθέσιμο το προσωπικό ασφαλείας αν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Οι παράλογες κλήσεις δεν σταμάτησαν, παρά τα χιουμοριστικά βίντεο που ανήρτησε η Υπηρεσία κάνοντας έκκληση να μην σπαταλούν άδικα τον χρόνο και τον κόπο των ανδρών ασφαλείας.





Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: