Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Σκότωσε το αφεντικό και την οικογένεια του γιατί τον απέλυσε!

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα από ισραηλινό δικαστήριο ένας σερβιτόρος που δολοφόνησε το αφεντικό του και πέντε μέλη της οικογένειάς του -- μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος -- επειδή τον απέλυσαν.
Το 2009 ο Ντάμιαν Κέρλικ κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα του πρώην εργοδότη του στην πόλη Ρισόν Λέζιον αργά τη νύχτα, την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν και σκότωσε έξι άτομα χτυπώντας τα με μαχαίρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εξοργιστεί επειδή ο εστιάτορας τον απέλυσε κατηγορώντας τον ότι έκλεβε αλκοόλ.

Τον Νοέμβριο ο 39χρονος Κέρλικ είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία του πρώην αφεντικού του, της συζύγου του, των δύο παιδιών τους, ηλικίας τεσσάρων μηνών και τριών ετών, και των παππούδων. Σήμερα το δικαστήριο του επέβαλε έξι φορές ισόβια, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα αποφυλακιστεί ποτέ.

Η σύζυγος του Κέρλικ, που εργαζόταν στο ίδιο εστιατόριο και είχε κλέψει τα κλειδιά του σπιτιού του ιδιοκτήτη για να τα δώσει στον άνδρα της εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης 13 ετών για συνέργεια στο έγκλημα.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: