Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Πλημμύρισε με λύματα ξανά (!) η οδός Γαριβάλδη

Στο ίδιο έργο θεατές ήταν και χθες οι δημότες των Ιωαννίνων, αφού για μια ακόμη φορά μέσα σε λίγους μόνο μήνες, η οδός Γαριβάλδη πλημμύρισε με λύματα!  Ο φακός του «Π.Λ.» βρέθηκε χθες το πρωί στο σημείο και αποτύπωσε «καρέ- καρέ» την εικόνα που, όχι μόνο δεν τιμά, αλλά υποβαθμίζει την πόλη και μια περιοχή ταχέως αναπτυσσόμενη. Δυο φρεάτια είχαν ξεχειλίσει με αποτέλεσμα σχεδόν σε όλο το μήκος του δρόμου να έχουν βγει τα ακάθαρτα. Η δυσοσμία ήταν έντονη, ενώ από τις 8:30 το πρωί που πέρασε απλώς ένα συνεργείο της ΔΕΥΑΙ για να δει την κατάσταση, έως τις 11 δεν είχε έρθει κανείς από το Δήμο! Το πλέον ανησυχητικό, όμως, ήταν πως τα λύματα έπεφταν στα φρεάτια των ομβρίων και από εκεί οδηγούνταν στη Λίμνη! 
Εξαγριωμένοι… 
«Που είναι τα όσα μας υποσχόταν ο Φιλ. Φίλιος; Όλα έμειναν στα λόγια! Δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας για την κατάσταση αυτή. Για μια ακόμη φορά η περιοχή γεμίζει ακάθαρτα και ο Δήμος περί άλλων τυρβάζει!» έλεγαν χθες εξαγριωμένοι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής. 
Και σημείωναν ότι «παρά τα όσα διατυμπανίζει ο Φιλ. Φίλιος και άλλα μέλη της παράταξής του, η κατάσταση παραμένει αποκαρδιωτική. Μετά μας ζητούν να πληρώσουμε και Δημοτικά τέλη!»…


Πηγή:  proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: