Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δολοφόνησε με σφυρί 85χρονη για να της πάρει την σύνταξη

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 85χρονη στο χωριό Ταύρη του Έβρου, η οποία δολοφονήθηκε από κάποιον που εισέβαλε στο σπίτι της προφανώς με πρόθεση να την ληστέψει, και την χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα σφυρί. Οι γείτονες ανησύχησαν όταν δεν την είδαν στην γειτονιά, και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Η 85χρονη γυναίκα βρισκόταν πεσμένη νεκρή στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Το άγριο έγκλημα υπολογίζεται ότι έγινε το βράδυ της Δευτέρας όταν ο άγνωστος δράστης, που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν ένας, εισέβαλε στο σπίτι της ανυποψίαστης γυναίκας παραβιάζοντας την πίσω πόρτα. Φαίνεται ότι η γριούλα τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να φωνάξει βοήθεια, αλλά ο ληστής την χτύπησε επανειλημμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, πιθανότατα με κάποιο σφυρί!

Όταν η ηλικιωμένη σωριάστηκε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ο αδίστακτος εισβολέας έκανε άνω- κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικοί, την προηγούμενη ημέρα η 85χρονη είχε πληρωθεί τα ενοίκια των χωραφιών της και ο δολοφόνος πιθανότατα το γνώριζε και αποφάσισε να τη ληστέψει.

Οι άνδρες της Ασφάλειας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αναζητούν το δράστη, ενώ παίρνουν καταθέσεις από τους περίοικους και όσους γνώριζαν την οικονομική κατάσταση του θύματος.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: