Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Άκουγε τον άντρα της να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα!

Ο άντρας ήταν αθεράπευτος γκατζετάκιας και του άρεσε να ακολουθεί την τεχνολογία. Έτσι λοιπόν πριν από μία εβδομάδα πήγε και αγόρασε ένα iphone το οποίο το είχε σε καμάρι και άρχισε να το περιεργάζεται. Ωστόσο δεν είχε και πολύ ελεύθερο χρόνο μιας και εκτός από το βαρύ πρόγραμμα της δουλειάς του, είχε την υποχρέωση να ικανοποιεί και δύο γυναίκες.
Η μία ήταν η γυναίκα του και η άλλη το .... αίσθημα του, μία 15χρόνια μικρότερη του που διατηρούσε σχέση για έξι μήνες. Κανένας δεν τους είχε μυριστεί μέχρι που ήρθε το βράδυ. Ο 50χρονος βγήκε για φαγητό με την ερωμένη του όταν του τηλεφώνησε η γυναίκα του.

Ο ίδιος απάντησε σαν καλός κύριος στην γραμμή και όλα μέλι γάλα. Δεν ήξερε όμως πως να το κλείσει και έτσι η απατημένη σύζυγος ήταν για αρκετή ώρα στην γραμμή. Και συνέχισε να είναι ακόμα και όταν πήγαν στο ξενοδοχείο. Βέβαια αυτό που εξόργισε την γυναίκα του ήταν τα βογκητά που αναγκαστικά άκουγε προκειμένου να συλλέξει και άλλες πληροφορίες για τον άτακτο άντρα της.

Αφού το ραντεβού τελείωσε, ο 50χρονος όταν πήγε σπίτι του, και έμαθε τι είχε συμβεί, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό και όχι μόνο για το διαζύγιο που θα έρχονταν αλλά και για τον φουσκωμένο λογαριασμό.



Πηγή: evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: