Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμος Πρέβεζας σχεδιάζει δράσεις για το περιβάλλον

Η υλοποίηση εθελοντικών δράσεων προστασίας και ανάδειξης του περιβάλλοντος με ταυτόχρονη ανάδειξη της περιοχής θα αποτελέσουν προτεραιότητα για την Δημοτική Επιτροπη Τουριστικής Προβολής και άλλους συνεργαζόμενους φορείς του Δήμου Πρέβεζα. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας με τηλεοπτικό σταθμό έτσι ώστε να δοθεί η μεγαλύτερη δυνατή προβολή στις προσπάθειες που θα γίνουν.
Ανάμεσα στις προτάσεις που κατατέθηκαν είναι ο καθαρισμός της παραλίας του Μονολιθίου ή και άλλων ακτών του Δήμου, των Κάστρων της πόλης και γενικότερα σημείων τα οποία αποτελούν «σήμα κατατεθέν» για την Πρέβεζα.

Στόχος είναι οι ενέργειες να γίνουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς και να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη προβολή από πλευράς του τηλεοπτικού σταθμού.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες δραστηριότητες που στόχο έχουν να «τονώσουν» την τουριστική κίνηση σε περιόδους χαμηλής ζήτησης (όπως είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο) αλλά και να διαφημίσουν τον Δήμο ως ιδανικό χώρο φιλοξενίας σημαντικών αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων.



Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: