Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Σε νεαρή γυναίκα ανήκει το κρανίο που εντοπίστηκε στην Πρέβεζα-Τα δεδομένα «συνδέουν»το μακάβριο εύρημα με την αγνοούμενη Αγγελική Πεπόνη


Σε νεαρή γυναίκα της οποίας ο θάνατος έχει επέλθει πριν από 8 έως 10 χρόνια ανήκει σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το κρανίο το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού του χειμάρρου Καρυδά στην Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας που εκτελούσε ιδιωτικό συνεργείο.


Από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού του τμήματος του κρανίου πολλοί ήταν εκείνοι που συνδύασαν το μακάβριο εύρημα με την αγνοούμενη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη. Η Αγγελική αγνοείται από τον Ιούνιο του 2010, ενώ ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το που μπορεί να βρίσκεται.Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας έδωσε δείγμα dna και περιμένει εναγωνίως τα αποτελέσματα ευελπιστώντας ότι ακόμη και έτσι θα δοθεί ένα τέλος στην αγωνία που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια. Να θυμίσουμε για την εξαφάνιση της κοπέλας είχαν ασχοληθεί για πολύ καιρό τα αθηναϊκά και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης-όπως και τώρα - και ιδιαίτερα η εκπομπή «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη. Το γεγονός ότι στο τμήμα του κρανίου που εντοπίστηκε υπήρχαν «δόντια» διευκολύνει την έρευνα για την “ταυτοποίησή” του, ενώ και η περιοχή στην οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου-σύμφωνα με το ρεπορτάζ-εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: