Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

H Global Academy of Coaching προσφέρει δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο Coaching | Θεσσαλονίκη 7 Νοεμβρίου

Η Global Academy of Coaching, η μόνη διαπιστευμένη σχολή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching (ΙCF) σε Ελλάδα και Κύπρο με online δυνατότητα φοίτησης, προσφέρει στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αμερική, ένα μοναδικό, δωρεάν και διαδραστικό σεμινάριο το Ευ Ζην με Life Coaching powered by Global Academy of Coaching, με την Τζιλ Δούκα.



Η γνωστή στα media και στην τηλεόραση ως η "πρύτανης των σχέσεων", με διαπίστευση από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, Ευρωπαϊκή βράβευση ως business mentor και δύο bestsellers στο ενεργητικό της, έρχεται ως guest της Global Academy of Coaching για να μας αποκαλύψει, τον μοναδικό τρόπο να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε. Τη σκυτάλη θα πάρει ο κ. Νικόλας Ουρανός, Director Create Love Relationship Certificate, GAC ο οποίος θα μιλήσει για απλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να θέσουμε μεγαλεπήβολους στόχους. Η περιοδεία που θα γίνει στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αμερική, συνεχίζει την πορεία της στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 18:00-21:00.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πώς γίνεται να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, αν θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος, αν επιθυμείτε να βάλετε όρια στις σχέσεις σας χωρίς να γίνεστε αγενείς, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας, στο Ευ Ζην με Life Coaching powered by Global Academy of Coaching

Ακολουθώντας το link-> https://www.eventbrite.com/e/thessaloniki-life-coaching-powered-by-global-academy-of-coaching-tickets-51243466588

Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. 


Το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί με την ευγενική χορηγία στο Holiday Inn Thessaloniki Hotel στο κέντρο της πόλης και θα έχει διάρκεια 3 ωρών,  απευθύνεται σε στελέχη, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς και ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο. Είναι, ουσιαστικά, η εισαγωγή της εκπαίδευσης Life Coaching της Global Academy of Coaching η οποία έχει αναπτυχθεί με βάση τα Approved Coach Specific Training (ACSTH) της International Coaching Federation.

Οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για μια laser συνεδρία life coaching με απόφοιτους coaches από την Global Academy of Coaching, ενώ θα μπορέσουν να προμηθευτούν υπογεγραμμένο από τους συγγραφείς, το νέο βιβλίο της Τζιλ Δούκα και του Νικόλα Ουρανού που έγινε bestseller μέσα σε 30 μέρες, "Ευ Ζην Τώρα - 3 κλειδιά για το πώς να  πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου με την βοήθεια του Life Coaching".

Θα ακολουθήσουν networking drinks, a la carte, με τους κορυφαίους coaches και την ομάδα τους στο μπαρ Capitol στο ισόγειο του ξενοδοχείου για το οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν προκράτηση στο link εδώ: https://goo.gl/forms/NbFBP5PogDmTJyM23

Όπως σε όλα τα workshop της Global Academy of Coaching, oι συμμετέχοντες θα φύγουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, με αυξημένη αυτοεκτίμηση και με νέα εργαλεία για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Στους συμμετέχοντες θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: