Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Νέο σοκ – Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η Ανθή λέει ο συζυγοκτόνος

Σοκάρουν τα όσα φέρεται πως είπε ο 40χρονος συζυγοκτόνος της Κοζάνης στον ανακριτή. Ο δράστης ισχυρίζεται τώρα ότι η Ανθή είχε ψυχολογικά προβλήματα, ότι είχε κάνει μάλιστα απόπειρα αυτοκτονίας και φτάνει σε σημείο να πει ότι υποπτευόταν τη σύζυγό του μιλώντας για “ιντερνετικές” επαφές της με πρώην σύντροφό της.Ο 40χρονος μοιάζει να αναζητά ελαφρυντικά για το αποτρόπαιο έγκλημα. Φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή πως η άτυχη Ανθή μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού, αλλά ειδικά ύστερα από τη γέννηση των διδύμων είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ήθελε να φύγει από το Βελβεντό, ισχυρίστηκε, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να αλλάξει. Φέρεται να είπε ότι η 37χρονη γυναίκα είχε κλειστεί στον εαυτό της, ότι ακολουθούσε και φαρμακευτική αγωγή όμως παρά τις προσπάθειες και του ίδιου δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης, λέγοντας μάλιστα ότι η άτυχη γυναίκα είχε προσπαθήσει να βάλει ακόμη και τέλος στη ζωή της.Παρά τις δικές του προσπάθειες, ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος δράστης, η Ανθή έφτασε στην απόπειρα το 2012.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και αφού μίλησε για προβλήματα της συζύγου του ο 40χρονος φέρεται να προσπάθησε να βρει αιτία. Αναφέρεται ότι ισχυρίστηκε πως είχε υποψίες ότι τουλάχιστον για ένα χρόνο μέσω διαδικτύου αλλά και τηλεφώνου είχε αποκτήσει επαφές με πρώην σύντροφό της, κάτι που φέρεται να ανέφερε τον έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Προσπάθησε, όπως φέρεται να είπε, να μεταπείσει τη σύζυγό του, ωστόσο λέει ότι δεν τα κατάφερε και έτσι οι καυγάδες συνεχίστηκαν ως το μοιραίο για την Ανθή βράδυ. Ήταν η ζήλια, λέει τώρα, μαζί με τον φόβο ότι θα έχανε και τα παιδιά που του θόλωσαν το μυαλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: