Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Δε θα τον συγχωρήσω που σκότωσε την Ανθή! Έκλεισε δύο σπίτια"


Ο πατέρας του κατηγορούμενου, είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: "Η Ανθή ήταν μαζί μου πάρα πολύ καλή. Με τη γυναίκα μου, επειδή είχε κουραστεί, ψευτολογοφέραν και εδώ και ενάμιση χρόνο δεν της μιλούσε η γυναίκα μου. Οι σχέσεις του Τάσου με την Ανθή ήταν... ήθελε να φύγει η γυναίκα. Δεν τους άκουγα να μαλώνουν τακτικά. Πιο πολύ για οικονομικά. Δεν πολυέβγαιναν έξω. Ήταν μαζεμένοι. Είχαν παντρευτεί αμέσως. Πρώτα με πολιτικό γάμο και μετά με θρησκευτικό... Παραπονιόταν η Ανθή για τις δουλειές πάρα πολύ και έλεγε ότι κουράζεται... "Τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης, τα τρία αγγελούδια του ζευγαριού, θα αναλάβει προσωρινά η μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου. Η επιμέλεια των δίδυμων κοριτσιών και του μικρού αγοριού, περνάει στη γιαγιά τους με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Κοζάνης, μετά την εξέταση των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν σήμερα.

Οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Κοζάνης, όπου κατέθεσαν τις θέσεις και λίγο πριν, η απόφαση ανακοινώθηκε δίνοντας την επιμέλεια στην μητέρα της Ανθής Λινάρδου, έως και τις 18 Φεβρουαρίου οπότε θα εκδικαστεί και η οριστική απόφαση. Να σημειωθεί πως απορρίφθηκε κάθε άλλο αίτημα που έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία…

Η κηδεία της 37χρονης, θα γίνει τη Δευτέρα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει μέσα στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στο Σχιστό και θα ακολουθήσει η ταφή.

Με πληροφορίες από kozanimedia, kozan.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: