Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ανατροπή στην τραγωδία του Μεσολογγίου – Ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα – Και οι δύο πνίγηκαν


Ανατροπή στο θρίλερ του Μεσολογγίου, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς ήταν ο ένας από τους δύο φίλους, που δεν είχε δίπλωμα αυτοκινήτου.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές αναζήτησαν το όνομα του στα τερματικά της ΕΛ. ΑΣ από όπου προέκυψε ότι δεν κατείχε δίπλωμα αυτοκινήτου.Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους επιλέχτηκε να οδηγήσει το αυτοκίνητο ο Κορδώσης και όχι ο ιδιοκτήτης του Βασίλης Γρατσάνης.


Ενδεχομένως ο Κορδώσης να ανέλαβε να οδηγήσει το αυτοκίνητο στην επιστροφή επειδή ο φίλος του είχε πιεί.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εκπομπής Live –Νews στο Ε με τον Νίκο Ευαγγελάτου, η νεκροτομή στον έναν από τους δύο άνδρες, τον Βασίλη Γρατσάνη, δείχνει ότι η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε απόψε νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του Βασίλη Γρατσάνη και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ενώ έφερε μικρές εκχυμώσεις στις κνήμες.

Κανένα ίχνος ή εύρημα δεν συνηγορεί σε εγκληματική ενέργεια, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, "ο θάνατος προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος" συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο θάνατος του δεύτερου άνδρα οφείλεται επίσης σε πνιγμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: