Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

"Πάμε για ρήξη" λέει ο Κώστας Λαπαβίτσας

«Πάμε σε ρήξη» προέβλεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Ο κ. Λαπαβίτσας τόνισε πως ο χρόνος τελειώνει πλέον και ήρθε η ώρα των αποφάσεων.«Οι δανειστές μας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, η χώρα αντιμετωπίζει μια εξαιρετική πίεση και η κυβέρνηση δεν πρέπει να λυγίσει» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορεί να κάνει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή θα ήταν η υποχώρηση.«Θα τελειώσουμε ως χώρα και ως έθνος αμέσως μετά» σημείωσε.



Απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε πως εάν νομίζουν ότι μπορεί να βρεθεί κάποιος μαγικός τρόπος, να γίνουν τα πράγματα και έτσι κι αλλιώς, θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό δεν γίνεται.

Πρότεινε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης και είπε πως μία από αυτές θα μπορούσε να είναι η Ρωσία.

«Οι συζητήσεις που γίνονται με τη Ρωσία για θέματα ενέργειας έχουν μεγάλη προοπτική, θα μπορούσαν να μας δώσουν μια πολύ σημαντική ανάσα γι’ αυτό η κυβέρνηση θα πρέπει να το κοιτάξει άμεσα» τόνισε.

Ερωτηθείς για τις απόψεις περί έντιμου συμβιβασμού που εκφράζονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «αυτά που προτείνουν οι εταίροι μας, δεν βλέπει ότι είναι έντιμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: