Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ανατροπή στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη; Ιατροδικαστής: Ίσως δεν ήταν αυτοκτονία!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην οφείλεται σε αυτοχειρία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφήνει με δηλώσεις του στο newsit ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας. Όπως ανέφερε, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον ιατροδικαστή που χειρίζεται την υπόθεση, τον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έχει αυτοκτονήσει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. 



“Δεν έχω πει κάτι καινούριο πέραν των στοιχείων που υπάρχουν ήδη. Είναι λογικό να μην είναι σίγουρο αν έχει αυτοκτονήσει τελικά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Κι αυτό γιατί από το σώμα του λείπουν κομμάτια του. Το πρόσωπο του στο σημείο των αυτιών και της μύτης ήταν φαγωμένο από σαρκοφάγα τρωκτικά, ενώ λείπει και ο λαιμός του Βαγγέλη. Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο”, μας λέει ο κ. Μπούκας. 

“Δεν έχω λάβει ακόμη τη δικογραφία για την υπόθεση παρά το αίτημα που έχω κάνει. Μόλις παραλάβω τη δικογραφία, αφού επισκεφθώ τα Ιωάννινα την ερχόμενη εβδομάα θα είμαι σε θέση να πω περισσότερο για την υπόθεση. Ο ιατροδικαστής, πάντως, μιλάει για φαινομενική αυτοχειρία. Δεν είναι 100% βέβαιος πως δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη και είναι λογικό, όταν λείπουν τμήματα από το σώμα του μακαρίτη Βαγγέλη Γιακουμάκη”, προσθέτει ο κ. Μπούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: