Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Άδωνις και στις…Δημοτικές; Όλα τα νέα σενάρια και το παρασκήνιο

Πληθαίνουν κάθε μέρα τα σενάρια για το πολιτικό μέλλον του Άδωνι Γεωργιάδη. Μετά το σενάριο για κάθοδό του στις Ευρωεκλογές, κάτι που ο ίδιος δε φαίνεται να επιθυμεί, νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τον εμφανίζουν να δέχεται προτάσεις ακόμη και για να κατέλθει για υποψήφιος Δήμαρχος.Και μπορεί οι μεγάλες «θέσεις» να έχουν ήδη καπαρωθεί (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) αρκετοί είναι όμως εκείνοι που θα ήθελαν να δούνε τον υπερπροβεβλημένο υπουργό σε δημαρχιακό θώκο μείζονος σημασίας. Εξ ου και οι προτάσεις. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που ενισχύονται το τελευταίο διάστημα, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να δέχτηκε πρόταση και για τον Δήμο Αμαρουσίου. Και πρόκειται για έναν Δήμο που ενδιαφέρει δεόντως το Μέγαρο Μαξίμουδεδομένου ότι αποτελεί σημείο πολλών εμπορικών δραστηριοτήτων με εμπορικά κέντρα, γραφεία πολυεθνικών εταιρειών ενώ ακόμη και τα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ βρίσκονται στον Δήμο Αμαρουσίου. 
 
Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, παρότι η πρόταση που έφθασε στον υπουργό Υγείας φαντάζει σαν υποβάθμιση, ο ίδιος δεν έδειξε να την αρνείται, ούτε όμως και να τη δέχεται καθώς δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτικής έδρας και δημαρχιακού αξιώματος. Εξάλλου είναι και ο ίδιος κάτοικος Αμαρουσίου ενώ όπως όλα δείχνουν θα προτιμούσε να μείνει εντός χώρας παρά να μεταναστεύσει στις …Βρυξέλλες. 
 
Κατά τα άλλα και τα σενάρια του ανασχηματισμού δε φαίνεται να έχουν ακόμη εξαλειφθεί από το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών. Όλα δείχνουν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα προχωρήσει σε αλλαγές μετά τις Ευρωεκλογές, αλλαγές που φαίνεται να περιλαμβάνουν και τον Άδωνι Γεωργιάδη είτε μεταναστεύσει για Βρυξέλλες είτε για τα Βόρεια προάστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: