Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μαθήματα ζωής κατά του καρκίνου: Ξύρισαν τα κεφάλια τους για να συμπαρασταθούν στη φίλη τους

Όταν οι φίλες της Gerdi McKenna έμαθαν ότι είχε καρκίνο στο στήθος, αποφάσισαν να κάνουν κάτι σπάνιο και καταπληκτικό για να της δώσουν λίγη χαρά και να συμπαρασταθούν στον αγώνα της.Η McKenna ανακοίνωσε σε μία από τις φίλες της, ότι οι εξετάσεις που έκανε διέγνωσαν καρκίνο στο στήθος και ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, όπως και έγινε.Η φίλη της, έστειλε ένα email στην παρέα των γυναικών για να οργανωθούν και να στήσουν μια φωτογράφηση για την άρρωστη Gerdi.Στην προσπάθεια τους συνέβαλε και η Gary Rom, στυλίστρια που έχει αναλάβει celebrities της Νοτίου Αφρικής, καθώς και ο φωτογράφος και κάμεραμαν Albert Bredenhann που ανέλαβε τη δημιουργία του βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Vimeo.
"Και μόνο που σκέφτηκα το τί καλείται να αντιμετωπίσει τώρα η Gerdi, συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν θα ήταν τίποτα", δηλώνει μία εκ των γυναικών της παρέας.
Οι γυναίκες αποφάσισαν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους σε ένδειξη συμπαράστασης αποδεικνύοντας ότι θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα για να εκφράσουν την αγάπη τους και τη στήριξη τους.
Η Gerdi κλήθηκε να βρεθεί στη φωτογράφηση και έκπληκτη αντίκρισε το θέαμα που την έκανε να συγκινηθεί και να χαμογελάσει με αισιοδοξία.
Τα μαλλιά των γυναικών δόθηκαν στην Ένωση για την Αντιμετώπιση του Καρκίνου (Cancer Association of South Africa) της Νοτίου Αφρικής για να δημιουργηθούν περούκες για άλλες γυναίκες που νοσούν.
Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια: