Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δεν μπορεί άλλο στη φυλακή ο αρχηγός των σατανιστών, Ασημάκης Κατσούλας

Αίτηση αποφυλάκισης από τις αγροτικές φυλακές της Αγιάς Χανίων όπου κρατείται έκανε ο Ασημάκης Κατσούλας που συνέδεσε το όνομα του με την ανατριχιαστική δράση των σατανιστών της Παλλήνης, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κατσούλας κατέθεσε αίτηση  έχοντας συμπληρώσει περίπου 20 χρόνια στη φυλακή. Η αίτηση του αναμένεται να εξεταστεί άμεσα προκειμένου να εγκριθεί ή να απορριφθεί.
Ποιος είναι ο Ασημάκης Κατσούλας
Ο Ασημάκης Κατσούλας συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις υποθέσεις σατανισμού. Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης».
Έχουν περάσει σχεδόν 19 χρόνια. Οι Κατσούλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη, κάθονται στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών. Η υπόθεση των σατανιστών σοκάρει.
Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που εισέπραξε και την μεγαλύτερη ποινή, δύο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες.
Γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.
Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993.
Θεωρήθηκε ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: