Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Άγριος καυγάς Καμμένου με Ραχήλ: Πας να μου διαλύσεις το κόμμα!

Ήταν Πέμπτη πρωί όταν η Ραχήλ Μακρή υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρο του κόμματος. Αλλά ο Πάνος Καμμένος μάλλον δεν ικανοποιήθηκε απ’ όσα την άκουσε να λέει.Και αποφάσισε να την πάρει τηλέφωνο, οργισμένος. Ιδού ο διάλογος όπως δημοσιεύεται στον ΒΗΜΑτοδότη

Πάνος Καμμένος: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις»
Ραχήλ Μακρή: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή...»
Πάνος Καμμένος: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες»
Ραχήλ Μακρή: «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν» 
Πάνος Καμμένος: πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Σήμερα η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα» 

Σύμφωνα με το δημοσίευα, η οργισμένη τηλεφωνική επικοινωνία των δυο τελείωσε εκεί, με τη Ραχήλ Μακρή να επιμένει πως αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου να ακολουθούσε τους Γιαταγάνα – Γιοβανόπουλο.

Ο ΒΗΜΑτοδότης αποκαλύπτει και κάτι άλλο. Γράφει χαρακτηριστικά: «Έμαθα μάλιστα ότι η Ραχήλ έλεγε στο Εντευκτήριο της Βουλής ότι οι τρεις βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ (η κυρία Γιαταγάνα, ο κ. Γιοβανόπουλος και ο κ. Νταβρής) είχαν συστήσει «κλίκα» (ακριβώς έτσι το είπε) με σκοπό να την απομακρύνουν από το κόμμα και πως στόχος τους ήταν να ενσωματωθούν στη ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: