Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

"Ευχαριστώ" απο τον Θ. Μπέγκα στο Φ. Φίλιο. -Πρώτη τοποθέτηση του νέου επικεφαλής

Την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας στην παράταξη έκανε σήμερα ο επικεφαλης, πλέον, της "Ενότητας Πολιτών" Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος και σταχυολόγησε τους στόχους της παράταξης για τις εκλογές στο τρίπτυχο: "Να υπερασπιστούμε το έργο που επιτελέσαμε στο Δήμο Ιωαννιτών, όπου μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές για την αυτοδιοίκηση περιβάλλον, με καθημερινό αγώνα από όλους μας, καταφέραμε ο Δήμος να σταθεί όρθιος, να καταθέσουμε μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες με τους πολίτες, τον προγραμματικό μας λόγο για το αύριο του Δήμου, να φέρουμε στο προσκήνιο νέους ανθρώπους, νέες ιδέες, νέες δημιουργικές δυνάμεις που έχει ανάγκη η κοινωνία, η πολιτική και η αυτοδιοίκηση".


"Ευχαριστώ το Φ. Φίλιο"
Ακόμη, επισημαίνει πως η παράταξη δίδαξε δημοκρατία και χαρακτήρισε την διαδικασία υποδειγματική. "Εγγυώμαι και θα διασφαλίσω με κάθε τρόπο την ενότητα και την ισοτιμία όλων των μελών και στελεχών αυτής της παράταξης. Δεν υπάρχουν «εμείς  και οι άλλοι». Τώρα ξεκινάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη των εκλογών" είπε και ευχαρίστησε το δήμαρχο Φιλ. Φίλιο και αντίπαλό του στις εσωκομματικές διαδικασίες. "Του οφείλω κι εγώ και η παράταξη ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο γι’ αυτή την κοινή πορεία τόσων ετών, αλλά και για τον τρόπο που συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία, μέχρι και την τελευταία και καθοριστική ολομέλεια της παράταξης μας.
Με την πολιτική του στάση, τον ενωτικό του λόγο και την αυτοδέσμευση του ότι θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια, δίδαξε πολιτικό ήθος. Όπως άλλωστε είπα και στην ομιλία μου στην ολομέλεια, η γνώση και η εμπειρία του είναι προσωπικά για μένα αλλά και για όλους μας πολύτιμη και αναγκαία".

Τέλος, ο κ. Μπέγκας ευχαριστεί και κάθε μέλος της «Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα» που συμμετείχε στη διαδικασία. "Αποδείξαμε ότι μπορούμε με τη στάση μας και τις αποφάσεις μας να πάμε την παράταξη μπροστά, ακούγοντας τα μηνύματα της κοινωνίας. Οι αποφάσεις μας δημιουργούν ένα νέο πολιτικό αυτοδιοικητικό περιβάλλον στο Δήμο Ιωαννιτών. Τα μάτια της κοινωνίας είναι στραμένα πάνω μας με ελπίδα, προσδοκία και εμπιστοσύνη, γιατί είναι σίγουρο πως χθες δεν επιλέξαμε απλά τον επικεφαλής μιας  παράταξης, αλλά επιλέξαμε τον επόμενο δήμαρχο του μεγάλου Δήμου Ιωαννιτών" κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: