Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ιωάννινα: Έκθεση κλασικού οχήματος για φιλανθρωπικό σκοπό


Οι φίλοι κλασικών οχημάτων Ιωαννίνων διοργανώνουν έκθεση κλασικού οχήματος, την Κυριακή 24 Μαΐου και ώρα 10:00 με 13:00 στην πλατεία Μαβίλη, με σκοπό την συγκέντρωση υλικού, για παιδιά και όχι μόνο, που βρίσκονται στο κέντρο μεταναστών στην Μυτιλήνη.Πέρα από τις λαμαρίνες, τις μηχανές και τα καλογυαλισμένα οχήματα, σε αυτή την πλάση υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν πραγματικά προβλήματα. Δεδομένου λοιπόν του προβλήματος που υπάρχει από την προσέλευση μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, και επειδή το ενδιαφέρον τους για το χρώμα και τον τύπο σταματάει σε ότι έχει ρόδες, αφήσανε τα σασμάν ,τα καρμπυρατέρ και τα αμορτισέρ και πιάσανε τον άνθρωπο.


Από επικοινωνία που είχαν με κρατικούς φορείς και δίκτυα αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές τους ενημέρωσαν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στην Μυτιλήνη όπου υπάρχουν και πάρα πολλά παιδιά.

Τα πράγματα λοιπόν που θα χρειαστεί κυρίως να συγκεντρώσουμε είναι παιδικά ρούχα και παπούτσια, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια, είδη υγιεινής και φυσικά ότι μπορεί ο καθένας!Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στην Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Μυτιλήνη.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους της πόλης να έρθουν και να γνωρίσουν από κοντά τα παλιά οχήματα και κυρίως να σταθούν αλληλέγγυοι σε αυτή την ενέργεια που σκοπό έχει την έστω και για λίγο ανακούφιση κάποιων συνανθρώπων μας , που τη δεδομένη στιγμή δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς.

 Η είσοδος για την έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: