Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αμετανόητος εμφανίζεται ο 27χρονος Βούλγαρος που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Αμετανόητος εμφανίζεται ο 27χρονος Βούλγαρος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την στυγερή δολοφονία της ίδιας του της κόρης.Της μικρής Άννυ που έπεσε θύμα των αδιανόητων πράξεών του..."Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που δεν έκανα", λέει ο παιδοκτόνος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι νέες ανακρίσεις για την υπόθεση."Φοβάμαι για την ζωή του", δηλώνει ο δικηγόρος του 27χρονου Βούλγαρο.Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα και δεν σκότωσε την 4χρονη Άννυ ο πατέρας, ο οποίος κρατείται στις Φυλακές Κέρκυρας. 

Μιλώντας στο newsIT, ο δικηγόρος του Σάββα, Παναγιώτης Χρυσικάκης, τόνισε ότι "ο Σάββας αρνήθηκε τον διορισμό δικηγόρου. Τον ανέλαβα μετά την απολογία του. Δεν έχει μετανιώσει για κάτι γιατί υποστηρίζει πως δεν το έκανε".

"Ο Σάββας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση όπως θα ήταν ο κάθε άνθρωπος που θα είχε βρεθεί σε αυτή τη δεινή θέση. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αισθάνεται διωκόμενος και υποστηρίζει ότι δεν το έχει κάνει", προσθέτει ο δικηγόρος του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: