Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Τα πέντε τελευταία λεπτά της ζωής του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μέσα σε πέντε λεπτά είχαν όλα τελειώσει για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αυτό δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο μένει να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες με τις ιστολογικές εξετάσεις.Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο νεαρός έκανε στο χέρι του δύο τομές με τον σουγιά που κρατούσε. Το ένα κόψιμο είναι ελαφρύ, δεν ήταν αυτό που επέφερε το θάνατο καθώς ήταν σχεδόν επιδερμικό. Ο Βαγγέλης ωστόσο ήταν φαίνεται αποφασισμένος, αμέσως μετά φαίνεται πως έβαλε το μαχαίρι πιο βαθιά.



Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη, φαίνεται πως ο νεαρός άφησε το μαχαίρι, έκανε δύο βήματα και στη συνέχεια κατέρρευσε. 
Η απώλεια αίματος είναι αρκετά επώδυνη, ωστόσο ο νεαρός φαίνεται πως γρήγορα έπεσε σε μια ιδιόμορφη μέθη που προκαλεί η απώλεια αίματος και η έλλειψη οξυγόνου, πλέον και να ήθελε να ζητήσει βοήθεια δεν θα μπορούσε, μέσα σε μερικά λεπτά ξεψύχησε.

Η αστυνομική έρευνα ωστόσο πάει πιο πριν. Στις τελευταίες ώρες της ζωής του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε μια προσπάθεια να διαλευκανθεί το περιστατικό εκείνο που προκάλεσε την αντίδραση του νεαρού, ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Για τον λόγο αυτό από τα Ιωάννινα έχει συνταχθεί ένα ειδικό ερωτηματολόγιο το οποίο έχει αποσταλεί στους αστυνομικούς του Ρεθύμνου που καλούνται να εξετάσουν τους γονείς και την αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους ειδικά στην τελευταία συνομιλία που είχε ο νεαρός με τη μητέρα του. Θέλουν να προσπαθήσει να ανασύρει από τη μνήμη της όλη τη συνομιλία, όλες τις λεπτομέρειες, λέξης που μπορεί να της είπε για να μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: