Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Στην αγκαλιά της Κρήτης ο Βαγγέλης Γιακουμάκης – Σε κλίμα οδύνης έφτασε η σορός του 20χρονου φοιτητή

Ο τραγικός επίλογος ενός παιδιού που δεν πρόλαβε να ζήσει. Δεν πρόλαβε να αγαπήσει, να πονέσει, να προσφέρει. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο που αγνοούνταν από τις 6 Φεβρουαρίου και βρέθηκε την περασμένη Κυριακή νεκρός κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε. 



Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ένα παιδί μόλις 20 ετών, έχει γίνει το πρόσωπο του bullying στην Ελλάδα, μια μάστιγα που σαρώνει ολόκληρη την κοινωνία μας. Ο Βαγγέλη Γιακουμάκης είναι το παιδί για το οποίο κλαίει όλη η Ελλάδα, καθένας για τους δικούς του λόγους. Κλαίει πραγματικά, δεν χύνει κροκοδείλια δάκρυα. 

Αυτό παιδί, ένα παλικάρι 20 ετών, επέστρεψε τα ξημερώματα στην Κρήτη για να αναπαυθεί για πάντα στην αγκαλιά της. Στην αγκαλιά του τόπου που τον γέννησε. 

Σε κλίμα οδύνης, η σορός του 20χρονου Βαγγέλη έφτασε με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι των Χανίων. Από εκεί, το λευκό του φέρετρο παρέλαβε νεκροφόρα και ξεκίνησε η νεκρική πομπή για το Ρέθυμνο. Η πρώτη στάση θα είναι το χωριό Αρμένιο, όπου έμενε ο Βαγγέλης με την οικογένειά του. 

Και στη συνέχεια, το Σελλί Ρεθύμνου, όπου θα γίνει η κηδεία του και θα οδηγήσει στον οικογενειακό τάφο. Στην τελευταία του κατοικία. 
Περισσότεροι από 30 συγγενείς συνοδεύουν τον 20χρονο Βαγγέλη στο χωριό του, το Αρμένιο Ρεθύμνου. Χιλιάδες συγχωριανοί, φίλοι, συγγενείς θα τον συνοδεύσουν στις 12:00 το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία, στο χωριό Σελλί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: