Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Γιατί οι Κρητικοί έψαχναν τον Βαγγέλη τόσο γρήγορα; Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής


Την πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, η οποία αναφέρει ότι υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει μία ομάδα φοιτητών να ακολουθεί τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, διέψευσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ο κ. Βρόσγος δήλωσε ότι η οικογένεια του άτυχου φοιτητή είναι αντίθετη με τα επεισόδια που έγιναν, τονίζοντας ότι θέλει μόνο ειρηνικές συγκεντρώσεις.


Σχετικά με το χρονικό της εξαφάνισης του Βαγγέλη, ο κ. Βρόσγος επισήμανε ότι η μητέρα του ανησύχησε πρώτα, τηλέφωνησε σε κάποιους συμφοιτητές του, τον αναζήτησε και, όταν δεν τον βρήκε, τότε ξεσηκώθηκε όλη η σχολή. «Ο Βαγγέλης δεν πήγαινε πουθενά χωρίς το κινητό του», ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Ενώ συμπλήρωσε πως το ένστικτό της μάνας οδήγησε τόσο νωρίς στο να ψάχνουν τον Βαγγέλη, αλλά συμπλήρωσε πως στο δωμάτιο του παιδιού μπήκαν συμφοιτητές του μετά την εξαφάνιση του και δεν μπορούν να γνωρίζουν αν βρήκαν κάποιο σημείωμα του Βαγγέλη και το εξαφάνισαν...

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος και συνεργάτης του κ. Τσούκαλη ρωτήθηκε επίσης για την είδηση που κυκλοφορεί τελευταία ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει μια ομάδα παιδιών να ακολούθησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο ίδιος δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: