Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Κόκκινος συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική για νέο χτύπημα


«Από εδώ και στο εξής αν χρειαστώ ξανά την συνδρομή πολιτών και εφόσον το κρίνω αναγκαίο, θα γνωστοποιώ την ταυτότητά μου από την αρχή. Ας γνωρίζουν όλοι, δεδομένου ότι η αποστολή μου σε κάθε περίπτωση αφορά την προώθηση του αγώνα για την ανατροπή του εγκληματικού καθεστώτος, ότι κάθε πιθανή άρνηση συνεργασίας και προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης, θα αντιμετωπίζεται αναλόγως.»Τα λόγια της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα στο κείμενο που «ανέβασε» σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών για την απόπειρα απόδρασης του συντρόφου της Νίκου Μαζιώτη εκτός από απειλές προς πολίτες που δεν θα είναι «συνεργάσιμοι», δείχνουν, ότι δεν θα αργήσει το επόμενο χτύπημα του «Επαναστατικού Αγώνα».


Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι η Πόλα Ρούπα και οι συνεργοί της σύντομα θα πραγματοποιήσουν χτύπημα - αντίποινα για την αποτυχημένη απόδραση στις φυλακές Κορυδαλλού, η οποία όπως παραδέχεται και η ίδια θα ήταν μαζική αφού στο ίδιο κείμενο αναφέρει : «Η επιχείρηση ήταν σχεδιασμένη ώστε να μπορούν να έρθουν μαζί μας και άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι που επιθυμούσαν να πάρουν τον δρόμο προς την ελευθερία».

Η αντιτρομοκρατική βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα για την αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης. Σε πιθανούς στόχους οι οποίοι όπως συνηθίζει στις επιθέσεις του ο «Επαναστατικός Αγώνας» είναι οικονομικού ενδιαφέροντος, έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας από ένστολους αλλά και αστυνομικούς με πολιτικά.

Όπως λένε οι αστυνομικοί η γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης δεν εντοπίστηκε ποτέ και η Πόλα Ρούπα σίγουρα γνωρίζει που είναι, ενώ μαζί με τους ασύλληπτους συνεργούς της, έχουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες για να πραγματοποιήσουν επίθεση είτε με βόμβα, είτε με ρουκετοβόλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: