Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event στο ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων


Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του είδους του, που ετοιμάζεται στην καρδιά της πόλης και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό! Κι αυτό καθώς με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη δημιουργία της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης”, o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ διοργανώνει στα Ιωάννινα το μεγάλο επετειακό event «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses», μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων από καταξιωμένους επαγγελματίες. Στο πλαίσιο του event, καταξιωμένοι διεθνούς & εγχώριας φήμης επαγγελματίες από το χώρο της Γαστρονομίας και του Τουρισμού, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους. Είναι η πρώτη φορά που ένας εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση τέτοιου βεληνεκούς με δωρεάν συμμετοχή.


Άλλωστε, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρώτο, εισήγαγε στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» το 1998. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με 47 χρόνια ισχυρής παρουσίας στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, δραστηριοποιείται σε 4 πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα & Πάτρα, και αριθμεί περισσότερους από 9.000 ενεργούς σπουδαστές, 50.000 αποφοίτους, 1.100 καθηγητές και 250 άτομα διοικητικό προσωπικό. Τα Masterclasses θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 09 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην οδό Κωλέττη & Καπλάνη 5. Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι φόρμες δήλωσης δωρεάν συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://masterclasses.delta-iek.gr/

Εισηγητές: Ηλίας Μαμαλάκης, Νίκος Σαράντος, Άλκης Σωτηρίου, Βαγγέλης Τσοσκούνογλου, Νάσος Καράμπελας, Ανδρέας Γεωργίου, Γιάννης Στανίτσας, Βασίλης Τσατσάκης, Κώστας Αθανασίου, Σάββα Σάββας, Χρήστος Αθανασιάδης, Χάρης Νικολούζος, Μαρία Λεόνοβα, Σωτηρία Αρώνη κ.α. 

Πληροφορίες για την Εβδομάδα Τουρισμού: 
Ιωάννινα: 2651077472

Δεν υπάρχουν σχόλια: