Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Απάντηση της "Δημοτικής Πρωτοπορίας",στον δήμαρχο


Την ανάγκη φιλότιμο εποίησεν ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Μπέγκας και λίγο έλειψε να μας παρουσιάσει ως μεγάλη επιτυχία του την αποκατάσταση της υδροδότησης της πόλης ύστερα από δύο σχεδόν 24ωρα! Μάλιστα αντί να κάνει λόγο για τα αυτονόητα, που είναι οι προσωπικές ευθύνες του ιδίου και του «προεδρεύοντος» αντιπροέδρου, κατηγορεί την αντιπολίτευση για λαϊκισμό, κάτι που τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει κάνει επάγγελμα ο κ. Μπέγκας και η παράταξή του.


Για τα αυτονόητα μίλησε η αντιπολίτευση, που είναι η στέρηση του νερού, του υπέρτατου αγαθού, για δύο 24ωρα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια ενημέρωσης και αυτό εκλήφθηκε ως λαϊκισμός διότι αυτό είχε ως λαϊκό επιχείρημα ο κ. Μπέγκας απέναντι στην οργή των συμπολιτών από την απαράδεκτη συμπεριφορά του ιδίου και του κ. Χρυσοστόμου. Μάλιστα ο δεύτερος βρήκε εξιλαστήρια θύματα για να φορτώσει τις ευθύνες και αυτοί είναι τα εκατό ΑΜΕΑ(!) που εργάζονται στην ΔΕΥΑΙ! Έτσι χαρακτήρισε την πλειοψηφία των εργαζομένων σε τηλεοπτική του παρουσία, η οποία είναι μνημείο ανευθυνότητας αλλά και η έκφραση ρατσισμού απέναντι σε άτομα με ειδικές ικανότητες. Αντί λοιπόν να μέμφονται την αντιπολίτευση και τους εργαζόμενους ,ψάχνοντας για δικαιολογίες που είναι η προσφιλή τους τακτική καλά θα κάνουν να κάνουν αυστηρή κριτική προς τους εαυτούς τους και να στρωθούν οι ίδιοι πρώτα στη δουλειά, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους, κάτι το οποίο εδώ και οκτώ χρόνια είναι το μεγάλο ζητούμενο. Αναρωτιέται κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αυτής της πόλης! 

Είναι λαϊκισμός η επί διήμερο τροφοδότηση της πόλης με λασπόνερα με τους υπεύθυνους να είναι εξαφανισμένοι και η ενημέρωση να είναι άγνωστη υπόθεση γι αυτούς; Η πόλη μας είναι εγκαταλελειμμένη και αφημένη στην τύχη της επί ημερών τους και η συνεχής επίκληση του απώτερου παρελθόντος πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει ως σωσίβιο. Βομβαρδισμένο τοπίο ολόκληρος ο Δήμος και κανείς δεν νοιάζεται για τίποτα. Το μόνο τους ενδιαφέρον είναι η ευκαιρία αποδράσεων σε ταξίδια αναψυχής, μετατρέποντας τον Δήμο Ιωαννιτών σε DIMOS TRAVEL, χρεώνοντας υπέρογκα τον Δήμο, στερώντας τον έστω από τις λίγες απαραίτητες παρεμβάσεις που θα κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη. Η δική μας παράταξη έβαλε την σφραγίδα της σε αυτή την πόλη με τις τεράστιες παρεμβάσεις της που έκανε στην περίοδο της θητείας της. Έκανε έργα που σήμερα απολαμβάνουν οι πολίτες της και μάλιστα έχουν να συγκρίνουν το τότε της δημιουργίας με το σήμερα της παντελούς εγκατάληψης. Επιστρέφουμε λοιπόν τον χαρακτηριστικό <<λαϊκισμό>> που έχει βάλει στο λεξιλόγιο του ο κ. Μπέγκας, ο οποίος ο ίδιος κατ επάγγελμα χρησιμοποιεί για να διασωθεί από την οργή των συμπολιτών, ύστερα από όσα έγιναν με την διακοπή της υδροδότησης, με τον ίδιο και τον αντιπρόεδρο να προσπαθούν να δοξαστούν κρυπτόμενοι. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: