Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Student For A Day του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων με απόλυτη επιτυχία!

*Της Σέβης Ευθυμίου
Αθρόα ήταν και φέτος η προσέλευση των ενδιαφερόμενων σπουδαστών που συμμετείχαν στην εκδήλωση “Student for a day” που διοργάνωσε το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Η μέρα που έγινε θεσμός από το ιδιωτικό ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης, άνοιξε για τέταρτη συνεχόμενη τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους δυνητικούς σπουδαστές τους.

Oι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού οργανισμού, να γνωρίσουν από κοντά τους αυριανούς καθηγητές τους και να ενημερωθούν για την τομέα και την ειδικότητα που θέλουν να σπουδάσουν ανάμεσα σε 85 ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών. 

Όλοι οι συμμετέχοντες του Student for A Day που έκαναν κράτηση θέσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωση επωφελήθηκαν από επιδοτήσεις διδάκτρων, ενώ 3 τυχεροί από τα Γιάννενα είχαν τη δυνατότητα να φοιτήσουν δωρεάν με ετήσια υποτροφία.

Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις μουσικές επιλογές του Giga Radio ενώ ο τομέας γαστρονομίας του ΙΙΕΚ επιμελήθηκε τις γαστρονομικές απολαύσεις της εκδήλωσης.

Σέβη Ευθυμίου
Σπουδάστρια Δημοσιογραφίας του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: